Tykkää tästä blogista

tiistai 15. helmikuuta 2011

Tuunausta ballerinalle

Tytär sai synttärilahjaksi ennen joulua ballerina-asun. Asu vain ei valitettavasti ole pysynyt vauhtiballerinan pyörähtelyssä mukana, ja hameosan rimpsut ovat lähteneet irtoilemaan ja purkautumaan. Niin ovat ohutta materiaalia, ettei niitä oikein saa takaisin kiinnitettyä. Mikähän neuvoksi?


No, syksyllä tytöltä meni monessa leikissä mukana ollut Hello Kitty -sateenvarjo rikki. Metallikehikko oli jo niin monesta kohtaa rikki, poikki ja hajalla, ettei mikään rautalankaviritys enää pitänyt sitä kasassa. Itse sateenvarjokangas oli kuitenkin hyvässä kunnossa ja ajattelin, että ehkä noita kuvia voisi jossain hyödyntää. Talteen siis.

Kankaasta tulikin oiva helmaosa ballerina-asuun, alareunan röyhelökin oli valmiina.
Reikä vain keskelle sopivan kokoiseksi ja saumuri surraamaan.
Ja avot, hyvä tuli! Tyttö on enemmän kuin tyytyväinen.
Ballerina tanssii taas!

2 kommenttia:

  1. Aivan huippuidea!! Loistavaa! Olen itse tehnyt tuolla idealla kauniista (pyöreistä ja neliönmallisista) retropöytäliinoista mekkoja. Ovat niin helppoja ja hauskannäköisiä. Mutta että sateenvarjosta, voi kunpa meilläkin olisi rämä sateenvarjo jonka voisin nyt heti vääntää mekoksi!
    Tuletko muuten taas puiston käsityömyyjäisiin maaliskuussa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nina kehuista!
    Täytyy myöntää, että tähän oivallukseen olen itsekin tyytyväinen :D Kaiken lisäksi materiaali oli tähän tarkoitukseen juuri oikeanlaista - pysyy hiukan "pönköllään" ilman tyllivirityksiä tms.

    Ja tyttö rakastaa asuaan. Ei meinaa antaa sitä pesuun ollenkaan!

    Ja kyllä, tulossa olen maaliskuussa. Ihan varmasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!