Tykkää tästä blogista

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Juhlahumua

Tyttärellä on prinsessamekkonsa, mutta havahduin yhtäkkiä, ettei lauantaisiin perhejuhliin pojalla ole minkäännäköistä siistiä yläosaa. Kauluspaidoille on kovin vähän käyttöä, enkä viitsi yhtä käyttökertaa varten sellaista väsätä tai ostaa.
 Mutta sitten.

Hyväksi havaitulla raglanhihaisella t-paitakaavalla siisti tummansininen lyhythihainen paita ja siihen applikoitu autokravatti täyttävät mukavasti "riittävän juhlavan pukeutumiskoodin" haasteet. Ei tule repäistyä kravattia kaulasta, eikä vauhdikas pikkumies jää liehukkeista jumiin mihinkään!

Täältä tullaan Paappa!

2 kommenttia:

  1. Tuo krakapaitahan on ihan loistava keksintö!! Upeaa! Sinä se keksit ja osaat, nostan taas kerran hattua. Voi kun osaisin aplikoida, tekisin meidän pojille samanlaiset... Mutta hyvä sinä! :)
    Ps. Näin tänään käytössä traktorihupparin, joka oli täällä blogissasi aiemmin, olipa hieno livenä!
    Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kehuista. Täytyy sanoa, että tuo kraka ei ihan 100% oma keksintöni ole, alkuperäisversiossa kraka oli painettuna paitaan, mutta kun kangasvärejä ei ollut, käytin sapluunaa applikointimallina. Ja teenhän minä niitä paitoja kelle vaan jos niin halutaan ;D.

    Traktorihuppari onnistui myös omasta mielestäni mallikkaasti. Kohta vastaan voi tulla toinenkin lähes samanlainen hiukan isomman pojan päällä kunhan saan sen valmiiksi ja toimitettua tilaajalle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!