Tykkää tästä blogista

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kaavakokeiluja

Muutama kaavakokeilu tähän väliin vaikka valmistuivatkin jo tovi sitten.


Oma poika sai nämä kaappiinsa kesää odottamaan, onnistuivat kertalaakista ja ensimmäinen versio on jo hyvin käyttökelpoinen, ihan pikkupikkuviilausta kaavaan tarvittiin.
 Eivät ole monimutkaiset nämä sivusaumattomat resorivyötäröiset shortsit, mutta olen silti niistä ylpeä, kaava on 100% oma.

Tytär sai puolestaan kellohelmaisen resorivyötäröisen hameen. Kirjainkangas on aika hauska, sillä se näyttää ihan farkulta, mutta on pehmoista ohutta puuvillakangasta! Alareuna on kantattu punaisella satiinikantilla ja tyttö halusi vielä koristenauhankin somistukseksi. Pikkukuvassa koristenauha vielä puuttuu.


Eilen illalla tuli surauteltua pojalle vielä parit 110cm raitabokserit vanhalla hyväksi havaitulla kaavalla. Jonkun älynväläyksen seurauksena keksin, että lahkeidensuihin voisi kokeilla peitetikkarin uutta helmankääntäjää - noin opiskelumielessä. Hyvät tuli, mutta lahkeensuiden nurjat puolet eivät oikein kestä päivänvaloa. Harjoittelu tulisi ehkä suorittaa hiukan helpommalla ja ennenkaikkea isommalla vaatekappaleella. Tai sitten vain jatkaa kangaskaitaleilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!