Tykkää tästä blogista

lauantai 12. toukokuuta 2012

Harjoitus tekee mestarin

Pari sekalaista juttua, kaikki tarpeellisia mutta mallit valittu harjoittelua silmälläpitäen. Jaa minkä harjoittelua? Omistan 2 uutta lelua, nauhankääntäjän ja helmankääntäjän peitetikkikoneeseen. Monen käsittämättömän kommelluksen jälkeen aloin jo epäillä, etteivät ne koskaan meille saavukaan...

Ensiksi harjoittelin kangassoiroihin ja sitten leikkelin lapsille vaatetta. Nyt alkaa jo sujua, ja täytyy kyllä sanoa, että kun uusien neulojen myötä hyppytikkiongelmakin otti ja katosi, tämä on jo tosi mukavaa ompelemista!




Tyttärelle kesäinen yöpaita, hempeiden keiju-unien näkemistä varten. Kaavan piirsin villisti vapaalla kädellä, hiukan aluspaitaa apuna käyttäen. Koko n. 128 cm












Pojalle muutama t-paita, kokoa 110 cm. Mörököllipaita on, kuten kuvasta näkyy, edellisessä elämässään ollut kirpparilta mukaan napattu naisten t-paita. Se vain oli pakko ostaa tuon tekstin takia.



Sinivalkoraidallinen t-paita on lähtöisin samasta paikasta kuin nämä.
Jälleen yksi miesten mainospaita sai uuden elämän.

Junapaidan kankaat ovat uusia, punainen kirpparilöytö ja junainterlock ja oranssi trikoo fb:n kangashamsterit-ryhmästä haalittu.


 
Vielä yksi säätö pitää saada selätettyä, differentiaalisyötön säätö nimittäin. En halua että pääntie rypyttyy kaitaletta ommellessa, mutta jos säätö on liian suurella, pääntiestä tulee turhan iso. Tai sitten pitää leikellä pääntiet pienemmiksi. Lisää harjoittelua luvassa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!