Tykkää tästä blogista

lauantai 4. elokuuta 2012

Pilkkukuumetta ja pilvenhattaroita

Alkusyksystä syntyvälle vauvalle tuunattiin makuupussi, sillä äitiyspakkauksessa ollut makuupussin nallekuosi ei tulevaa äitiä säväyttänyt. Makuupussi siis kuorrutettiin vaaleansinisellä pilkkupuuvillalla, joka sopii niin tyttö- kuin poikavauvallekin. Koska pussi on ihan uusi ja käyttämätön, vetoketjukin jätettiin sellaisenaan paikoilleen, sitä kun olisi ollut turhaa lähteä purkamaan.

Kangasta jäi vielä yli ja niistä tehtailtiin pientä kivaa vauvalle ja äidille: Neuvolakortin kannet, keskikokoinen pussukka pikkutilpehöörille (pussukka näyttää kuvassa hurjan isolta vaikka vetoketjun pituus on alle 15cm :), kauppakassi ja pikkukukkaro.

Vauvalle ommeltiin vielä mukava pehmoinen peitto köllöttelyyn ja vaunureissuille, pilvipuoli on trikoota ja toinen puoli on suklaisen ruskeaa velouria. Jotta peiton puoliskot pysyvät paremmin kuosissaan, kankaat on sieltä täältä tikattu yhteen pilvien muotoja mukaillen.

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä samasta pilvitrikoosta ruttupipo äidin päätä lämmittämään.
Tämä pipo on itse asiassa keväisen blogiarvonnan pääpalkinto, joka meni toiseksi lähimmäs arvanneelle, sillä tarkalleen oikean vastauksen antaneelta en pipotoivetta useista yhteydenotoista huolimatta koskaan saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!