Tykkää tästä blogista

torstai 22. marraskuuta 2012

Piikikästä tunnelmaa

 
Verstaalla on väännetty hiki hatussa wanhasta piikkilangasta palloja. Tai minä en ole vääntänyt, mieheni on. Piikkilankapallo on kaunis ja tunnelmallinen lisä sisustukseen jo sellaisenaan, mutta osa niistä sai pintaansa valkoisen värin ja muutama silattiin mustaksi. Palloihin kiinnitettiin myös ripustusketju, joten pallon voi ripustaa roikkumaan tai laittaa tason päälle tai lattialle.
 
 
Vaatii itseasiassa jonkin verran harjoittelua ja vääntämistä, jotta pallosta saa tasaisen ja piikkilangan kulkemaan säännöllisen epäsäännöllisesti.
 
 
 
Osaan palloista laitettiin myös valosarja. Perinteinen valkoinen valosarja on aina yksinkertaisen kaunis, mutta hauskaa tunnelmaa luovat myös pinkki, lila ja punainen valosarja. Valosarjan vaihtamalla tunnelma muuttuu kuin taikaiskusta!
Mustaksi maalattu pallo on puolestaan hyvin goottihenkinen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Itse voisin tuijottaa näitä vaikka kuinka kauan. Valot heijastavat piikkilangasta jännittäviä kuvioita erilaisille seinäpinnoille. Myös ilman valoja pallot ovat karuudessaan kauniita.
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Verstaalla on urakoitu myös eläinystävät mielessä. Lunta odotellessa on valmistunut hauskoja tinttejä ja mökkejä, joihin voi kiinnittää talipallon lintujen herkuksi!
 
 
 
Minä puolestani olen lotrannut vedellä ja tehnyt marmoriraidoitettuja villasaippuoita. Pehmeän villan ja saippuan pyörittely on lähes terapeuttista hommaa; ei tarvitse ajatella yhtään mitään, antaa vain saippuan vaahdota!
 
 
 
 
 
Jos lauantaina olet Merimaskun suunnalla, tule katsomaan palloja ja hypistelemään villasaippuaa livenä Maamiesseuran talolle klo 11-16. Sunnuntaina minut löytää klo 13-15 Urjalan Kaunistosta. Pöydästä löytyy edellä mainittujen lisäksi läjä muutakin mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!