Tykkää tästä blogista

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Juna lähtee!



Minut pyydettiin mukaan Minkiön maalaistorille




Minkiö sijaitsee Jokioisissa ja siellä on mitä idyllisin asema vanhanhaikaisine asemalaitureineen ja -rakennuksineen. Minkiön asema on Jokioisten Museorautatien keskusasema ja museoradalla liikennöivät höyryvetoiset museojunat kesäsunnuntaisin. Sunnuntaikyyteihin pääsee mukaan kuka vaan piletin ostamalla, ja junia ja resiinoita voi myös vuokrata omaan käyttöön. 










Asemalla toimii kesäsunnuntaisin myös kahvio. 














Entisajan tunnelmaa lisää ajanmukaiseen asustukseen pukeutunut junahenkilöstö. 














Tänä sunnuntaina oli Minkiön aseman pihapiirissä maalaistori. Oli erittäin mukava tapahtuma, ilma upea ja miljöö mitä mahtavin. 
Ja yllätys yllätys, puujunia jäi kotiinviemisiksi vain kaksi! Olisikohan ympäristöllä ollut vaikutusta asiaan?






Mukava sunnuntai vietettiin koko perheen voimin, osan ajasta mies ja lapset ajelivat höyryjunan kyydissä Jokioisille ja takaisin. Itsekin pääsin höyryjunan kyytiin viime syksynä. Suosittelen, oli tosi mukavaa! 



Kiitos kaikille kivoille ihmisille, jotka kävitte ostoksilla ja juttelemassa - ja tietenkin myös järjestäjille. Tunnelma oli aivan mahtava. Tulemme mukaan uudelleenkin!



Muistutukseksi itselle, ensi kerralla ei kannata lähteä myyntikeikalle ilman katosta. Rintamus  ja toinen puoli naamasta on... no sanotaanko että minua voisi luulla liikennevalon identtiseksi kaksoseksi... ei voi mitään, tyhmyydestä sakotetaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!