Tykkää tästä blogista

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Oravia siellä täällä



Oravilla männyssä
käpy kävi kännyssä.
Voi, voi tuota lafkaa,
mistä sais se safkaa?
                             Kliffa runo, kekannu korppi
                                                        -Jukka Parkkinen-












Viime viikolla ilmestyi uusi käpykyläläiset-trikoo ja pääsinkin heti sen kanssa tositoimiin.

Omat naperot pääsivät heti kokeilemaan miltä uudet paidat näyttävät päällä.



Ennen paitojen tekoa testasin mustaa kurrea lipalliseen ruttupipoon.
 
 

Samalla testasin piirtelemääni uutta kaavaa. Hyvä tuli, hiukan hienosäätöä vaatii, sillä lippa saa olla hitusen lyhyempi. Toinen lipparuttis pääsikin sitten jo asiakkaan päähän.
 
 
 
Luulin saavani livemallin kuvaan lahjottuani hänet ensin makkaraleivillä, mutta ei, malli meni lakkoon kriittisellä hetkellä. (Note to self: anna lahjukset vasta kuvaussession jälkeen). Kuvissa siis styroxinen ja kovia kokenut ystäväni Allu, joka ei koskaan laita vastaan eikä vaadi lahjuksia.


 
Voi pojat tuossa vihreässä versiossa on kivat ja kirkkaat värit, mustassa vihreän ja oranssin sävyt ovat hiukan murretummat. Kolme paitaa rustasin.
Yksi paidoista on tilaustyö, kaksi jää oman väen käyttöön.

 
 
Oranssi kanttaus on lähes neonoranssia ribresoria (jota on kaupassa enää pikku pätkä, vink vink). Sopii oikein hyvin vihreäpohjaisen trikoon oravien väriin! Tosin tuo oranssi resori ei ole kyllä mitään napakkaa sorttia, muttei tässä haitannut yhtään! Mustan paidan hillitymmän oranssi resori on omista jemmoista peräisin.

Jep, mallit hallussa.


Yy-kaa-koo HYPPY!
 

6 kommenttia:

  1. Kivoilta näyttää! Toi vihreepohjainen kangas on tosi raikas. :)

    VastaaPoista
  2. Mallit tuppaa olemaan hiukka kinkkisiä aina välillä! Ihanat paitulit!

    VastaaPoista
  3. Oletpa kivoja paitoja saanut aikaiseksi Käpykyläläisistäni! On se jännä juttu, kuinka kanttauksen värillä saa muutettua paidan ilmeen ihan toisenlaiseksi. Joo ja nuo mallit on tosiaan yhteistyöhaluisia silloin, kun hyvä tuuri sattuu :) Blogissani www.kuosiverstas.blogspot.fi on muuten vielä muitakin värimuunnelmia Käpykyläläisistä. Tervetuloa kurkkaamaan, jos kiinnostaa!

    VastaaPoista
  4. Saanko muuten laittaa muutaman ylläolevista kuvista blogiini? Olisi kiva esitellä, miltä kuosi näyttää valmiissa tuotteessa. Tietysti mainitsen, mistä kuvat ovat peräisin ja kuka vaatteet on tehnyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!