Tykkää tästä blogista

lauantai 28. syyskuuta 2013

Tangobling!


Kuva: Iltalehti

Ystävälläni on vajaat 3-vuotias tytär, joka on suuri tangofani. Nimenomaan Heidi Pakarinen on hänen suosikkinsa. Hän kuulemma istuu sohvalla juhlamekko päällä ja katselee tangofinaalia uudelleen ja uudelleen. Koska juhlamekkoarsenaali ei monillakaan ole kovin mittava, ja jatkuvassa käytössä se paras mekko on altis saamaan siipeensä, piti tytön saada tangonkatseluhepenemekko. Ja mekon kuulemma piti muistuttaa Heidi Pakarisen tangofinaalissa pitämää iltapukua. Piti olla bling blingiä ja tanssihelmaa. Ja ehdottomasti täyspitkä. 
Ihana ipana, ja tarkka siitä mitä haluaa.


Hiukan pään raapimista aiheutti se seikka, että mekko iltapuku ei voi olla kovin monimutkainen, jotta se on helppo pukea ja riisua. Olkaimeton asu ja kaksivuotias eivät myöskään mahdu samaan lauseeseen. Sovittiin siis lyhythihaisesta mekosta, yksinkertaisesta yläosasta, metsästettiin sopivasti bling kangas ja googlattiin kyseinen iltapuku netistä, ei välttämättä tässä järjestyksessä.


Mekko ei halunnut tulla ommelluksi, ei sitten millään. Kankaalla tuntui olevan oma tahto - eikä se ollut sama kuin minun tahtoni. On ihme että se valmistui - mutta toisaalta se onkin ommeltu melkein kaksi kertaa. Aloin jo pelätä ettei kangas riitä. Mutta sain niskalenkin tuskallisen liukkaasta kankaasta ja tein kaksivuotiaan tangofinaalinfanitusmekon.

Ei 100% samanlainen kuin idolin mekko, mutta samaa väriä, tyyliä, blingiä ja tanssihelmaa löytyy. Kuva tosin ei anna helmalle oikeutta, joka on samaa tyyliä kuin Heidin mekossa, vaikkakin "vain" kolmekerroksinen.Jäljelle jääneestä suikaleesta tein huivin/vyön, joka on ylläolevassa kuvassa rusetilla - ja on siis irrallinen - ja pikku tilkusta pussukan tangonkatseluaarteiden säilyttämistä varten. On muuten iso ero sillä, ottaako kuvan salaman kanssa (vasen puoli) vai ilman (oikea puoli), mutta bling-efekti ainakin näkyy!Jännittää, minkälaisen vastaanoton mekko saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!