Tykkää tästä blogista

tiistai 4. joulukuuta 2012

Terveiset Joulu-Ruokavasta

Viime viikonloppu vierähti Somerolla Ruokava-messuilla.
 
Sen verran jaloissa tuntuu, että tietää seisoneensa 2 päivää putkeen, mutta mukavaahan tämä tapahtumissa käynti aina on. Tapaa asiakkaita ja muita mukavia ihmisiä ja näkee ihan konkreettisesti, keille tuote menee - ja toisaalta asiakkaat tapaavat tekijän itse.
Muiden myyntikanavien kautta kaikki tämä jää arvailujen varaan.
Kiitos kaikille messukävijöille ja asiakkaille!
 
 
 
Kasseihin ja joulupukin nyssäköihin sujahteli pipoja, kukkaroita, kännykkäpusseja...
 
 

... erityisesti mieltämme lämmitti kovan suosion saaneet puulelut: pikkuautot, veturit, norsut ja traktorit. Ilahduttavaa oli niinikään huomata, että myös paukkuraudat olivat messuväen mieleen - kaiken ei tarvitse olla ääntäpitävää, pattereilla toimivaa, sisuksistaan jotain sinkoavaa muovia, vaan lelu, joka jättää mielikuvituksellekin tilaa on haluttu!
 
 

Pompulan pöydässä ylivoimaisesti eniten keskustelua herättänyt tuote oli piikkilankapallo. Niitä hypisteltiin ja ihmeteltiin ja tultiin ihan läheltä katsomaan, onko se tosiaan piikkilankaa. Kuten kaikessa, mielipiteet jakautuivat moneen suuntaan; toiset ihastelivat, toiset ihmettelivät ja väistivät kauemmas. Toiset pitivät valkoisista palloista kun taas osan mielestä luonnollisesti ikääntynyt oli kauniimpi. Meitä on joka lähtöön ja hyvä niin! Myös pallon valmistustekniikasta käytiin monet mielenkiintoiset keskustelut - moni luuli pallon tekemisen olevan helpompaa kuin voisi kuvitella.
 
Ensi viikonloppuna suunnataan lauantaiksi ja sunnuntaiksi
 
Mikäli miettii nettikaupasta tilaamista ja liikkuu Forssan suunnalla, voi toimitustavaksi valita noudon ja lisätietoihin laittaa maininnan: Nouto Forssasta.
Perjantaihin 7.12. klo 16 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät noudettaviksi markkinoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!